Джордж Клуни и съпругата му Амал се забавляват с двете си

...
Джордж Клуни и съпругата му Амал се забавляват с двете си
Коментари Харесай

Eто как прекарват лятото Джордж Клуни, Амал и близнаците

Джордж Клуни и брачната половинка му Амал се забавляват с двете си деца край езерото Комо и бяха видяни от почитатели по време на разходка с моторница. Те не са се появявали от дълго време на обществено място с децата си и по тази причина тази разходка, провокира неспокойствие в обществените мрежи.  

За 62-годишният артист и 45-годишната адвокатка почивката във вилата им край езерото дружно с близнаците е „ най-вълнуващото време от годината “, заяви за Us Weekly източник, непосредствен до двойката. Комо е мястото, където Джордж Клуни и Амал се срещнаха  преди към десетилетие. 

„ Децата с неспокойствие чакат да играят футбол в локален клуб “, добавя източникът и споделя, че Ела и Александър обичат да рисуват и ще имат стативи, ситуирани с аспект към водата, добавя той пред изданието.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

 

По време на присъединяване в Jimmy Kimmel Live през декември 2020 година Клуни се пошегува, че са създали " в действителност неуместно нещо – което е, че те приказват свободно италиански ". И продължи:

„ Искам да кажа, владеещ чудесно италиански на 3. Но аз не приказвам италиански. Жена ми не приказва италиански. Така че - ги въоръжихме с език ". 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР